Manžel vyskočil zo siedmeho poschodia, manželku našli v byte mŕtvu

24.02.2008 Kežmarok

Kežmarok 24. februára (TASR) - Skokom z okna na siedmom poschodí jednej z bytoviek v Kežmarku sa rozhodol v sobotu neskoro večer skoncovať zo životom 56-ročný muž. Privolaná policajná hliadka následne našla v byte ...
Po príchode posádky záchrannej zdravotnej služby zo Spišskej Belej muž ležal pod oknami bytovky bez známok života a nepomohla ani resuscitácia. Krajské operačné stredisko z Prešova vyslalo na miesto tragédie aj posádku rýchlej lekárskej pomoci z Popradu. Zasahujúca lekárka konštatovala smrť muža pre závažné zranenia nezlučiteľné so životom.
V byte mŕtveho muža polícia objavila jeho manželku taktiež bez známok života. Podľa lekárky príčinou smrti boli pravdepodobne bodné poranenia nožom v oblasti zátylku.
Okolnosti tragédie vyšetruje polícia.

Doplnené:

Včera v čase okolo 22:00 h došlo v Kežmarku na Lanškronskej ulici k vražde a samovražde. Na telefónu linku mestskej polície oznámila jedna z obyvateliek, že u jej susedov na 2. poschodí je celý deň silný krik a hádky, ktoré neskončili ani večer. Na miesto bola vyslaná zmiešaná policajná hliadka (mestský a štátny policajt), ktorá v zmysle zákona otvorila byt a na zemi našla v kaluži krvi ležať ženu. Skôr ako hliadka dorazila a otvorila byt, manžel ženy z bytu vybehol na 7. poschodie a vyskočil z okna. 55 ročná žena mala podľa obhliadajúceho lekára jednu bodnoreznú ranu v oblasti krku, v dôsledku čoho vykrvácala. Jej 56 ročný manžel pád zo 7. poschodia neprežil. Prešovský krajský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin vraždy.
 

Vyberte región